Hoe doet ge da?

Na het posten van mijn vorige post kreeg ik enorm veel reacties. “Savannah, dat wil ik ook!”

Tot zelfs: “Savannah, gij kunt nu is echt alles!”. Ik moest ervan blozen en wist niet goed wat ik er nu op moest zeggen. Want hoe doe je dat? Hoe besef je waar je eigen krachten liggen? Hoe ben je sterk? Hoe haal je alles eruit? In mijn vorige post was het wel heel duidelijk dat alles begint bij de ‘JUST DO IT’. Maar wat hielp bij mij? Ik heb besloten om jullie mijn goudenregels te geven!

1) “friends”

Vrienden zijn heel belangrijk in dit succesverhaal. Ze zeggen wel eens dat we x-aantal vrienden nodig hebben waarvan we vinden dat ze ‘onder’ ons staan en een x-aantal die ‘boven’ ons staan. Hier ben ik NIET met akkoord. Ik heb de afgelopen jaren een selectie gemaakt in mijn vriendenkring. Aan allen die gebleven zijn: proficiat, aan allen die niet gebleven zijn: ook proficiat! Ik heb ervoor gekozen dat ik enkel vrienden zou hebben die ‘boven’ mij zouden staan. Met boven bedoel ik eigenlijk: zij die een meerwaarde zijn. Dit zijn mensen waar ik van leer, waar ik op kan rekenen, die mij doen lachen, eerlijk zijn … . Ik realiseerde me dat ik deze mensen op 2 handjes kon tellen. Mijn andere 4 handen beschikte over de energiezuigers, de zagers, de jaloerse trutten, de ‘ikbenzogeweldig-poppemiekes’, de ‘amaisavannahgyzyechtslechtbezig-wijven’ en de ‘amaiikzoudanooitzodoen-geiten’. Het waren diegenen die vonden dat ze ‘boven’ mij stonden en mij slecht wilden laten voelen in ruil om zichzelf beter te kunnen voelen. Ik besefte het en dropte ze één voor één. Remember: blowing out someone else’s candle, won’t make yours shine brighter.

Aan allen die gebleven zijn, bedankt! Jullie hebben mee de grondlaag gelegd van mijn geluk. Vorig jaar had ik een enorme zware tijd en toch was er één iemand waar ik dag in dag uit op kon rekenen: Anna Boriskina, u saved my heart! Ik wil iedereen de tip meegeven om enkel de vrienden te houden die mee willen werken aan jouw grondlaag! Ik ga van de gelegenheid gebruik maken om de mijne eventjes in de bloemetjes te zetten:

Deze diashow vereist JavaScript.

2) Do what makes you happy

Alles wat energie ‘kost’ laat je beter los. Het is jouw leven! Het zijn jouw kansen! “Selfcare is not selfish”.  Ben je niet gelukkig? Dan is het NU tijd om daar verandering in te brengen. Er zijn altijd oplossingen en er zijn altijd mensen bereid om te helpen. Als je niet gelukkig bent, dan is elke dag dat je er niets aan veranderd en er niet naar streeft: TIJDVERSPILLING.

3) Verbeter jezelf en geef niet op

Blijf ontwikkelen. Wat maakt je beter? Wat maakt je slimmer? Wat maakt je vaardiger? Weet je het? Oefenen dan maar! Stel doelen en geef niet op. Probeer in constante groei met jezelf te blijven. Wil je kunnen schaken? Wil je oesters eten? Wil je postzegels verzamelen? Wil je leren hoe je ze alledrie tegelijk doet? GO! (maar niet met de flow, want dat doen alleen dode vissen). Ik wilde heel graag een eigen zaak opstarten. Ik ging er gewoon voor en nam alles zoals het kwam. Verder las ik veel quotes.  Ik gebruikte ze om er energie uit te halen. Ik deel met jullie enkele van de sterkste.

Deze diashow vereist JavaScript.

Als allerlaatste wil ik jullie nog één ding meegeven:

188c0e8dbdf3db809e9ec88891ac4f93

DAMES: DIT GELDT OOK VOOR JONGENS! LEAVE THEM (-EYEROLLING)

Goodluck Gyals

Savannah Kos

 

 

 

4 gedachtes over “Hoe doet ge da?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s